Pravila zaštite osobnih podataka i privatnosti

Vaša privatnost

U Stephany Stefan Studiu se brinemo o našim klijentima i obvezali smo se održati Vaše povjerenje prilikom posjete našoj web stranici, dopisivanja putem e-pošte ili rezervacijom termina za fotografiranje. Vaša je privatnost vrlo važna za nas i ispod smo objasnili kako prikupljamo i koristimo vaše osobne podatke.

Ova su Pravila zaštite osobnih podataka i privatnosti zadnji put izmijenjena u lipnju 2018. godine.

Prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka

Koje osobne podatke prikupljamo?

Osobni podaci se odnose na sve informacije koje se mogu koristiti za identifikaciju. To uključuje vaše ime, adresu, telefonski broj i adresu e-pošte koju nam dostavite dobrovoljno. Te se pojedinosti zadržavaju interno i nikad se ne prodaju trećoj strani.

Kako ćemo koristiti vaše osobne podatke?

Kada rezervirate termin za fotografiranje ili nam pošaljete poruku, prikupljamo informacije koje nam pošaljete kako bismo poboljšali našu uslugu i kako bismo Vas kontaktirali o fotografiranju i odgovarali na Vaše upite. Također, upotrebljavamo podatke za internu evidenciju i slanje promotivnih e-poruka te poboljšanje naših proizvoda i usluga. Ne dijelimo vaše podatke izvan Stephany Stefan Studia.

Sigurnost

Cijenimo Vašu privatnost i obvezujemo se osigurati da su Vaši fizički i elektronički podaci sigurni.

Koliko dugo pohranjujemo Vaše podatke?

Zadržavamo sve Vaše podatke do šest godina, no kontaktirati ćemo Vas samo ako smo sa Vama dogovorili fotografiranje ili ako nas Vi kontaktirate. Osobne podatke koje posjedujemo možete pregledati u bilo kojem trenutku a pretplatu na naše promotivne poruke e-pošte možete otkazati tako što ćete nas kontaktirati.

Pohrana fotografija i podataka

Sve fotografije koje smo fotografirali pohranjuju se interno i arhiviraju sigurno.

Informacije o e-pošti

Ako odlučite stupiti u kontakt s nama putem e-pošte, zadržati ćemo Vaše poruke e-pošte zajedno s Vašom e-adresom i odgovorima. Tim će se informacijama dati isti stupanj zaštite kao i Vašim podacima sukladno našim Pravilima zaštite osobnih podataka i privatnosti.

Korištenje podataka putem društvenih mreža

Ako nam pošaljete poruku putem društvenih mreža, upotrijebit ćemo sve informacije koje ste nam dali kako bi Vam se mogli obratiti, a ako postanete naš klijent, pohranjivat ćemo te podatke pomoću naših uobičajenih smjernica navedenim u ovim Pravilima zaštite osobnih podataka i privatnosti. Imajte na umu da svaka poruka koja nam se šalje putem društvenih mreža ostaje pohranjena i na istim društvenim mrežama.

Djeca i privatnost

Ako imate manje od 13 godina, morat ćete dobiti dopuštenje od svog roditelja ili staratelja prije nego što rezervirate termin za fotografiranje.

Marketing

Cijenimo Vas kao našeg klijenta i s vremena na vrijeme želimo nagraditi vašu lojalnost slanjem informacija o određenim promocijama ili proizvodima koji bi vam mogli biti od interesa. Ako ste pristali primati takva ažuriranja, ista možete zabraniti ako nas kontaktirate.

Poveznice na druge web stranice

Imajte na umu da su sve poveznice na našoj web stranici prisutne radi Vašeg interesa, ali nakon što posjetite web-lokaciju u poveznici, nemamo kontrolu nad načinom obrade vaših podataka i stoga nismo odgovorni za istu.

Korištenje kolačića i piksela

Kolačiće koristimo na našoj web stranici kako bismo pratili promet na našoj stranici, što nam pomaže u poboljšanju naših usluga. Kada kliknete na našu web stranicu, tražit ćemo Vašu dozvolu da dodate kolačić na tvrdi disk. Nakon što prihvatite kolačiće, datoteka se dodaje u našu arhivu te nam pomaže analizirati web-promet. Ako ne želite prihvatiti kolačiće, možete ih odbiti i još uvijek imati pristup našoj web stranici, iako to može spriječiti da koristite našu web stranicu sa svim njenim prednostima.

Zadržavamo pravo korištenja piksela društvenih mreža koji su tehnološki ekvivalenti kolačića. Isti prate posjetitelje na vanjskim web adresama i stoga prilagođavaju oglasne poruke koje korisnici vide prilikom posjeta tim web stranicama. Ako upotrebljavamo piksele, oni će biti u skladu s pravilima različitih web stranica društvenih medija koje upotrebljavamo.

Google Analytics

Naša web stranica koristi Google Analytics za prikupljanje obrazaca ponašanja posjetitelja koje koristimo za poboljšanje naše usluge. Ovi Vas podaci neće identificirati.

Promjene u našim Pravilima zaštite osobnih podataka i privatnosti

S vremena na vrijeme ćemo morati ažurirati naša Pravila zaštite osobnih podataka i privatnosti i ovdje će se prikazati sve promjene. Ova su Pravila zaštite osobnih podataka i privatnosti ažurirana u lipnju 2018. godine.

Ažuriranje osobnih podataka i otkazivanje pretplate

Cijenimo Vaše povjerenje i nastojimo ispuniti Vaše potrebe s bilo kakvim dopisima koje imamo s vama. Međutim, svijesni smo činjenice da se potrebe ljudi mijenjaju. Ako u bilo kojem trenutku želite prestati primati informacije od nas, možete slobodno otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku.

Kako nas kontaktirati:

Ako nas želite kontaktirati u vezi s našim Pravilima zaštite osobnih podataka i privatnosti ili Vašim podacima koje posjedujemo, molimo Vas da nam se javite na:

Stephany Stefan Studio, obrt za fotografske usluge

vl. Stephany Štefan

Osječka 39

51000 Rijeka

Hrvatska

ili nas kontaktirate e-poštom na: info@stephanystefan.com