Odredbe i uvjeti korištenja web stranice

Dobro došli na našu web stranicu. Ako nastavite pregledavati i upotrebljavati ovu web stranicu, pristajete na pridržavnanje sljedećih odredbi i uvjeta korištenja, koji zajedno s našim Pravilima zaštite osobnih podataka i privatnosti reguliraju odnos Stephany Stefan Studia s vama u vezi s ovom web stranicom. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih odredbi i uvjeta, nemojte koristiti našu web stranicu.

Izraz “Stephany Stefan Studio “ili “nas” ili “mi” odnosi se na vlasnika web stranice. Izraz “Vi” se odnosi na korisnika ili gledatelja naše web stranice.

Korištenje ove web stranice podliježe sljedećim odredbama i uvjetima korištenja:

  • Sadržaj ove web stranice je za Vaše opće informiranje i samo za korištenje. Promjene na web stranici su moguće bez prethodne obavijesti.
  • Ova web stranica koristi kolačiće za praćenje postavki pregledavanja. Ako dopustite da se kolačići upotrebljavaju, Vaše osobne podatke možemo pohraniti za vlastitu upotrebu.
  • Ne pružamo nikakvo jamstvo o točnosti, pravodobnosti, izvedbi, potpunosti ili prikladnosti informacija i materijala pronađenih ili ponuđenih na ovoj web stranici za bilo koju posebnu svrhu. Prihvaćate da takvi podaci i materijali mogu sadržavati netočnosti ili pogreške i izričito isključujemo odgovornost za takve netočnosti ili pogreške u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom.
  • Vaša upotreba bilo kakvih informacija ili materijala na ovoj web stranici potpuno je na vlastitom riziku, zbog čega nećemo biti odgovorni. Vaša je odgovornost osigurati da svi proizvodi, usluge ili informacije dostupne putem ove web stranice zadovoljavaju Vaše specifične zahtjeve.
  • Ova web stranica sadrži materijale i licence u našem vlasništvu. Materijal uključuje, ali nije ograničen na, dizajn, izgled, grafiku i fotografije. Reprodukcija je zabranjena, osim u skladu s obavijesti o autorskim pravima koja je dio ovih uvjeta i odredbi.
  • Na web stranici su napomenuti svi zaštičeni i reproducirani materijali koji nisu licencirani ili u vlasništvu vlasnika web stranice.
  • Neovlašteno korištenje ove web stranice može dovesti do zahtjeva za naknadu štete i / ili kaznenog djela.
  • S vremena na vrijeme, ova web stranica također može sadržavati veze na druge web stranice. Ove su veze pružene kako bismo pružali dodatne informacije. Nemamo nikakvu odgovornost za sadržaj povezanih web stranica.
  • Vaša upotreba ove web stranice i svi sporovi koji proizlaze iz takve upotrebe web stranice podliježu zakonima Republike Hrvatske.